O novice7.com

novice7.com je spletni informacijski center, kjer uprabniki objavljajo pomembne novice z vseh glavnih področij zanimanja širše javnosti. Registrirani uporabniki lahko za novice glasujejo in na ta način določajo pomembnost novic. Ko uporabnik doda novico, se ta prikaže na strani med Neobjavljenimi novicami. Če uporabniki neki novici namenijo določeno število glasov, se ta novica objavi na prvi strani. S tem zagotovimo, da so na prvi strani prikazane le najbolj zanimive in pomembne novice po izboru uporabnikov spletne strani.

Pogoji uporabe

1. Pozdravljeni na novice7.com. Z uporabo spletnega mesta novice7.com popolnoma sprejemate te pogoje, ne glede na to, ali ste registrirani uporabnik ali ne. Vsak obiskovalec tega spletnega mesta je v nadaljnjem besedilu imenovan "uporabnik". Če želite postati registriran uporabnik tega spletnega mesta in komunicirati z ostalimi člani, si prosimo preberite te splošno pogoje.

 

2. Ti pogoji vzpostavljajo legalen odnos med tem spletnim mestom in vami in se lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremenijo, zato vam priporočamo, da se vsake toliko časa vrnete na to stran in jih ponovno preberete. Če se z pogoji uporabe ali politiko zasebnosti ne strinjate, takoj zapustite to spletno mesto.

 

3. Če želite uporabljati spletno mesto novice7.com na kakršenkoli način, morate biti stari 14 let ali več. Uporabniki, ki so stari manj kot 14 let, lahko kljub temu uporabljajo portal, če imajo privolitev staršev in ga uporabljajo pod njihovim nadzorom. Obenem se zavezujete, da se popolnoma strinjate s pogoji uporabe in politiko zasebnosti.

 

4. Registracija na novice7.com je brezplačna in prostovoljna in jo lahko kadarkoli prekinete. Kot uporabnik spletnega mesta novice7.com se zavezujete, da ne boste nikoli zahtevali nobene povrnitve kakršnih koli stroškov.

 

5. Uporaba novice7.com je namenjena izključno zasebni nepridobitni uporabi. Spletnega mesta novice7.com se ne sme uporabiti v pridobitne namene ali za reklamiranje kakršnih koli izdelkov ali storitev. Prav tako se uporabnik zavezuje, da ne bo objavljal gradiva, za katerega nima avtorskih pravic. Podatkov spletnega mesta novice7.com se ne sme uporabiti za kakršno koli statistično raziskovanje ali drugo uporabo. Ob kršitvi tega člena bomo uporabnika brez predhodnega obvestila izbrisali iz baze registriranih uporabnikov. V primeru kršitev zakonov, veljavnih v Republiki Sloveniji, bo sprožen tudi ustrezni postopek pri policiji in na sodišču.

 

6. novice7.com je lastnik vseh podatkov tega spletnega mesta. Brez izrecnega dovoljenja s strani novice7.com ne smete kopirati ali kakorkoli drugače uporabljati nobenih materialov.

 

7. Upravniki spletnega mesta novice7.com imajo absolutno pravico urejati, brisati ali na kakršen koli drug način spreminjati katerokoli vsebino, slike, sporočila, filme in druge vsebine, ki kršijo avtorske pravice ali zakone oz. splošno sprejete moralne in etične vrednote

 

8. uporabnik popolnoma sprejema odgovornost za vsa svoja dejanja na novice7.com

 

9. uporabnik soglaša, da ne bo objavljal sporočil, slik, filmov in drugih gradiv, ki bi:

 

  - bilo neprimerno za osebe, mlajše od 18 let
  - kršilo avtorske pravice
  - spodbujalo rasno, versko spolno ali kakršnokoli drugo nestrpnost
  - bilo žaljivo do drugih uporabnikov
  - oglaševalo kakršne koli druge storitve ali izdelke

   

10. uporabnik se zavezuje, da ne bo objavljal nobenih podatkov (telefonske številke, naslovi, ...) tretjih oseb brez njihovega izrecnega dovoljenja

   

11. Vsak uporabnik se zavezuje, da je seznanjen z pogoji uporabe in politiko varovanja zasebnosti.

 

Varovanje zasebnosti

 

Pomembno obvestilo
S klikom na gumb za registracijo se popolnoma strinjate s splošnimi pogoji in se zavezujete, da jih boste brezpogojno spoštovali. Zavezujete se, da boste vsakič, ko se boste prijavili v to spletno mesto, spoštovali spodnje pogoje, v nasprotnem primeru se ne smete niti prijaviti niti registrirati.

 

Namen politike varovanja podatkov je spoštovanje zakonov v Republiki Sloveniji in obenem zagotavljanje uporabnikom, da njihove podatke varujemo v skladu z veljavno zakonodajo. Spletno mesto novice7.com se zavezuje, da vaših osebnih podatkov ne bo dajal v uporabo drugim spletnim stranem ali podjetjem oz. tretjim osebam, razen pod pogoji, ki jih določajo veljavni zakoni.

 

Piškotki
Kot večina spletnih strani tudi naša uporablja piškotke, pri čemer vam zagotavljamo, da jih uporabljamo le zato, da vam olajšajo brskanje po naši strani in da v nobenem pogledu ne ogrožajo vaše varnosti ali kršijo vaših pravic do zasebnosti. Če boste piškotke onemogočili, bodo nekatere funkcionalnosti spletnega mesta za vas onemogočene.

 

E-poštni naslov
Vaš e-poštni naslov potrebujemo, da:


- vam nanj pošljemo potrditveno pošto, prek katere se lahko dokončno registrirate na našem spletnem mestu
- pozabite geslo za dostop do novice7.com, kajti nanj vam na zahtevo pošljemo novo geslo
- vas lahko kontaktiramo o novostih, spremembah ter drugih aktivnostih na novice7.com

 

novice7.com sme uporabljati vaš e-poštni naslov za pošiljanje posebnih ponudb ter drugih sporočil tako s strani novice7.com kot tudi tretjih oseb. Poštnih naslovov ne bomo delili s tretjimi osebami, razen v primerih, kot jih določa veljavna zakonodaja.

 

Vaši osebni podatki
Vaše osebne podatke zbiramo z namenom izboljšati uporabniško izkušnjo in za spremljanje statistike uporabe spletnega mesta.

 

novice7.com si pridržuje pravico, da kadarkoli brez predhodnega opozorila spremeni politiko varovanja zasebnosti strani ali njene pogoje uporabe.