Pravzaprav bo večja novica od te, da je Gisele Bundchen že osmo leto zapored najbolje plačana manekenka na svetu, takrat, ko jo bo uspelo kakšni njeni kolegici sklatiti z vrha.
Mariborska mestna uprava je zaradi nezadovoljstva zaposlenih na redarstvu obljubila izredno revizijo, na podlagi katere bodo skušali izboljšati pogoje dela.
Avstrija bo prihodnje leto znižala davek na dohodek, da bi tako spodbudila gospodarsko rast in zaposlovanje, je napovedal kancler Werner Faymann.
Novi selektor brazilske nogometne reprezentance Carlos Dunga se je odločil precej spremeniti ekipo, ki je na domačem svetovnem prvenstvu s četrtim mestom popolnoma pogorela.
Dejstvo, da je Slovenija v zgodovini igre Eurojackpot najsrečnejša država, je še podkrepila Slovenka, ki je v tej igri na Hrvaškem zadela dobrih 52. 000 evrov.
The number of people in Slovenia who were registered as unemployed in June fell by 0. 2% to 12. 8%. It fell the most (by 0. 7%) among people from the ages of 15-29.
V soboto se bo v Jerezu začela 69. Dirka po Španiji. Na tritedenski kolesarski preizkušnji ne bo slovenskih kolesarjev, kar je slaba popotnica za septembrsko svetovno prvenstvo.
Radovljiški policisti iščejo pogrešanega 50-letnega Franca Šubica iz Slatne pri Begunjah na Gorenjskem, ki so ga nazadnje videli včeraj zjutraj v bližini njegovega doma.
Nogometaši Salzburga so bili že v odličnem položaju na prvi tekmi zadnjega predkroga Lige prvakov, a je Malmöju prek Emila Forsberga uspelo znižati v 91. minuti (2:1).
Komaj poltretje leto star deček Anej, ki se je rodil z okvaro obeh stopal, potrebuje terapije, vendar zavarovalnica ne krije vseh stroškov takega zdravljenja, zato se starša obračata na ljudi po . . .
V reševanju finančnih težav newyorška Metropolitanska opera že vse poletje vodi pogovore z zaposlenimi in njihovimi sindikati. Direktor je grozil s prenehanjem dela, zaposleni s stavko.
Manchester United je potrdil , da je iz lizbonskega Sportinga pripeljal argentinskega branilca Marcosa Roja. V nasprotno smer pa se na enoletno posojo seli Nani.
Leta 1941 se je v črnogorskem Požarevcu rodil nekdanji srbski in jugoslovanski predsednik Slobodan Milošević. Starši so se kmalu po njegovem rojstvu ločili, oče Svetozar je leta 1962 naredil samomor.
Blaž Rola je izpadel v drugem krogu teniškega turnirja v Winston Salemu. Tajvanec Jen Hsun Lu je bil boljši s 6:4 in 7:5 po uri in 26 minutah.
Velenjski rudarji so ob izplačilu julijskih plač prejeli še drugi del regresa, tako kot je bilo dogovorjeno. Aneks k pogodbi se tako spoštuje v celoti.
"Starodobni" šarm amišev, ki se požvižgajo na elektriko, se okrog prevažajo z vozovi in se pri oblačenju izogibajo "novotarijam", kot so gumbi in zadrge, v okrožje Lancaster v Pensilvaniji pritegne . . .
Okoli 200 protestnikov, ki se je zbralo na ulicah Lendave, je podprlo stavkajoče delavce Nafte Petrochema. Od Slovenskega državnega holdinga pričakujejo rešitve za obubožano družbo.
A law set to limit work and illegal employment by implementing high penalties entered into force. The main novelty coming into force are fines higher by about 25 percent.
Chris Froome je zaradi številnih padcev v prvem tednu Toura moral odstopiti.
Na svojem domu v New Yorku je v petek umrla ameriška operna zvezda Licia Albanese, sopranistka, ki je v Metropolitanski operi odpela na stotine vlog. Dočakala je častitljivih 105 let.
Pomisli občasno na trpljenje, na katero si prihraniš pogled.
Finančna uprava je začela dejavnosti na področju preprečevanja dela na črno, saj je začel veljati novi zakon. Obrtniki pa opozarjajo, da ta ne sme biti le mrtva črka na papirju.