Za stanovanjskim objektom v Podstudencu pri Kamniku se je zgodil podora skalovja, zato so evakuirali osem ljudi iz dveh ogroženih stanovanjskih objektov.
Stanovanjski sklad of the Republic of Slovenia (Housing Fund of RS) has published a long-awaited public tender to sell 342 apartments in the Ljubljana neighbourhood Zeleni gaj na Brdu.
Glavni program letošnjega Beneškega filmskega festivala bodo razgrnili jutri, že zdaj pa je znano, da se bo v sekciji Teden kritike predstavila italijansko-argentinsko-slovenska koprodukcija Ples z . . .
At the Teš thermoelectric power station in Šoštanj the construction of the sixth generator is nearing its end. All the procedures necessary for the first heating of the boiler began yesterday.
Zgodovina žanra grozljivke je že ničkolikokrat pokazala, da je formula, ki ob kolikor toliko izvirni zamisli skoraj ne more zgrešiti uspeha, pravzaprav preprosta: manj je več.
Policisti so nekaj ur poostreno nadzirali tovorna vozila in avtobuse. Pri 51 pregledanih vozilih so ugotovili več kot 20 kršitev, trem so odvzeli registrske tablice.
Bolgarski premier Plamen Orešarski je po 13 mesecih, odkar je prevzel vodenje vlade, podal odstopno izjavo vlade. Predčasne parlamentarne volitve bodo 5. oktobra.
Luko Koper in Gorico v četrtek čakata povratni tekmi 2. predkroga Evropske lige na domačih terenih. Precej boljše izhodišče imajo Koprčani, osabljene Goričane pa čaka težko delo.
Ekipa oddaje APM na Valu 202 je tokrat nabirala vtise o najnovejši različici octavie, ki se ponaša z oznako RS in vpadljivejšo podobo.
36-letni branilec Walter Samuel je do konca letošnje sezone podpisal pogodbo z Baslom. Vse od leta 2005 je bil Argentinec član Interja, leta 2010 je osvojil tudi Ligo prvakov.
Slovenian Mountaineering Association hosted a press conference today, notifying the public about the rescue operation of two climbers who have gone missing in the Himalayas.
Sunitska skupina Islamska država Iraka in Levante (Isil), ki slovi po svoji krutosti in je pred časom razglasila državo IS, svoje borce in tudi druge muslimane vabi na ogled kalifata z avtobusom.
Slovenski teniški igralec Blaž Rola se je uvrstil v drugi krog turnija v Gstaadu, potem ko je s 6:4 in 6:4 porazil Brazilca Fabiana De Paula.
Po 11. septembru 2011 je FBI v ZDA prepričeval in plačeval posameznike, da načrtujejo teroristične napade, kaže študija organizacije za človekove pravice Human Rights Watch.
V dobrem mesecu dni po začetku izvajanja zakona o odškodninah za izbrisane so upravne enote prejele 2. 195 vlog za odškodnine.
Gal Koren je podpisal enoletno pogodbo s hokejskim klubom Telemach Olimpija, za katerega je igral že v lanski sezoni.
Danski izdelovalec igrač predstavlja klasičnega minija v miniaturni izdaji, za katero pa se bo treba malce potruditi in sestaviti 1. 077 delov.
Zmagovalec predsedniških volitev v Indoneziji je priljubljeni guverner Džakarte Joko Widodo, ki obljublja odločen prelom s preteklostjo in boljšo socialno varnost za revne v tretji največji . . .
In the beginning of July the Hostel pri Janezu came to life in the grand building on Karlovška Street, which has been offering accommodation to pupils and students with special needs for around 100 . . .
Spoštovani poslušalci; v pričujočih oddajah po navadi mrgoli napačnih spekulacij, vprašljivih dejstev in nepreverjenih hipotez.
Odkar poteka sistematično merjenje temperature na kopnem in morju, še niso izmerili tako vročega junija, kot je bil letošnji. Gre za povprečje celotnega sveta.
Jutrišnji nogometni praznik v Ljudskem vrtu, ko se bodo nogometaši Maribora na kvalifikacijski tekmi Lige prvakov pomerili z Zrinjskim iz Mostarja, si bodo lahko v živo ogledali le državljani . . .