Zmenkarije v letu 2014 so ekstremni šport. A ne izgubite poguma, na voljo je ogromno 'rekvizitov', ki vam bodo v pomoč.


Razkrivamo nasvete in trike, s katerimi lahko pričarate še bolj dramatičen pogled.


Demokratska polovica Amerike je vzhičena: Chelsea Clinton (34), edinka nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona in njegove žene, morebitne bodoče ameriške predsednice Hillary Clinton, je noseča.

Drugi dan Fashion week Aquafresh  je minil v znamenju ustvarjalnih kombinacij in izbranih kosov slovenskih oblikovalcev. Kaj smo v objektiv ujeli med obiskovalci modnih revij, si poglejte v galeriji.

Magistrski študentje Naravoslovnotehniške fakultete so na predzadnji reviji tedna mode na pisto poslali precejšen del moških kreacij, zato nas je zanimalo kaj o modnih Slovencih menijo obiskovalci.

Finale Fashion Weeka Aquafresh je imel čudovite zaključke tudi na Twitterju.


Da moda ne domuje zgolj na manekenskih pistah, temveč jo je moč najti tudi v našem vsakdanu in na mestnih ulicah, skušajo pokazati in dokazati fotogalerije ulične mode s Street Editorialom. Vabimo vas k ogledu enega od njihovih nedavnih foto ulov

Ulično modo zaključnega večera Fashion Week Aquafresh so zaznamovale kombinacije v črni, svoj pečat so pustili tudi lesketajoči dodatki v odtenkih zlate.


Kako sta zvenela drugi in tretji dan Fashion Weeka Aquafresh? Preverite!


Zaključna modna revija, ki je tudi uradno zaključila tokratni Fashion Week Aquafresh, nas je pustila v precepu: 'Ali je bolje slediti hitrim spremembam v modnem svetu ali ostat zvest svojemu slogu in starim kolekcijam?'

V Kinu Šiška so se na zaključni dan slovenskega modnega tedna predstavili tudi italijanski oblikovalci Bioneuma Natural Fashion, Goodsociety, N2R by Na2rale, Opificio, Retro Cowear in Silenzio Stampa.

S temi besedami je Barbara Sekirnik, ena od članic strokovne žirije, ki je izbrala in nagradila tri kolekcije mladih oblikovalcev, povzela zadnje dejanje študentskih modnih revij aprilskega tedna mode.

Spletni outlet s konceptom, podoba pravega moškega, estetika punka, neotipliva lepota Krasa in unisex. Opis, s katerim bi lahko na kratko povzeli sklepno dejanje aprilskega tedna mode.

Prva modna pripoved zadnjega dne Fashion Weeka Aquafresh je zgodba, ki govori o vsebini, celoti, videzu, stilu in identiteti. Je LETOUT s svojo kolekcijo preprosto spregovoril o iskrenosti kot odrazu dogajanj današnjega trenutka? Demokratizacija

Zadnjega dne Fashion Week Aquafresha se Akultura vrača h koreninam svojih začetkov. Izhodišče kolekcije išče v ideji in estetiki punka. Prek nje ujeto uporništvo je odziv na današnji čas hitrih sprememb, potrošnje in negotovosti. Kolekcija pripov

Zaključni dan mondne srede je Fashion Week Aquafresh v Kinu Šiška zaključila mondna harmonija sinonima za oblikovalstvo blagovne znamke tanja zorn. Kolekcija Tanje Zorn se sprašuje, kje so pri oblačilih meje med moškim in ženskim? Ali so unisex o

Vsak veliki dogodek premore svoje zakulisje. A kadar pa je govora dogodku, kot je slovenski teden mode, si le redki upajo predstavljati, kako velik, organizirano kaotičen in zanimiv svet se razkrije v zakulisju. Našemu dežurnemu fotografu, ki so

Prva večerna revija, pet priznanih modnih oblikovalcev, vsak s svojo edinstveno zgodbo. O tej smo z njimi spregovorili ob koncu prvega dne na tednu mode.


Drugi sklop modnih revij študentov je prinesel nov sveženj edinstvenih kreacij študentov trejtega letnika in absolventov, med katerimi je strokovna žirija tri še posebej nagradila.

Modno popoldne drugega dne šestega slovenskega modnega tedna v Kinu Šiška je zaznamovala modna revija študentov 3. letnika in diplomantov Naravoslovnotehniške fakultete, smer Oblikovanje tekstilij in oblačil.

Večerno revijo modnega torka aprilskega praznika mode je v Kinu Šiška odprla kolekcija 'speče kraljične' modne oblikovalke Mojce Celin, ki ji je življenje, kot ga živimo, neskončna inspiracija. In tako nastajajo tudi njene kreacije - z ritmom dne

Večerna torkova modna revija je postregla s poskusom meditativnega odmika od norega vsakdana. Samoizpraševanje o tem, ali je takšen umik v resnici mogoč, je v modno priliko na pisti Kina Šiška ujel Miro Misljen.

Svojo kolekcijo je med drugi