... v kombinaciji s klasično jopico naredijo službeni dan uspešen.


Če sodite med oboževalce pokojne britanske pevke, ki je leta 2011 umrla zaradi zastrupitve z alkoholom, si lahko vse do 20. avgusta v Judovskem muzeju na Dunaju ogledate potujočo razstavo z naslovom Amy Winehouse ­– Družinski portret.

Modni oblikovalec Zoran Garevski je pred letom in pol izvedel, da ima raka. Kljub hudi bolezni je zbral moči in se na ravnokar zaključenem Fashion Weeku predstavil s kolekcijo Ujetost.

Bralke Elle z vseh koncev sveta so imele na spletni strani elle.si vse od 8. marca pa do začetka aprila priložnost sodelovati pri mednarodnem projektu Women in Society, ki ga je pripravila Elle Inter­national, in izpolniti vprašalnik, ki nam bo

Tudi drugi vikend glasbenega festivala Coachella v kalifornijski puščavi je iz bližnjega LA-ja privabil številne zabave željne slavne obraze. Nekaj zvezdniških outfitov prvega vikenda si oglejte tukaj.

Gospodična, ki je s svojo urbano eleganco postala stilska ikona.


Zmenkarije v letu 2014 so ekstremni šport. A ne izgubite poguma, na voljo je ogromno 'rekvizitov', ki vam bodo v pomoč.


Razkrivamo nasvete in trike, s katerimi lahko pričarate še bolj dramatičen pogled.


Demokratska polovica Amerike je vzhičena: Chelsea Clinton (34), edinka nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona in njegove žene, morebitne bodoče ameriške predsednice Hillary Clinton, je noseča.

Drugi dan Fashion week Aquafresh  je minil v znamenju ustvarjalnih kombinacij in izbranih kosov slovenskih oblikovalcev. Kaj smo v objektiv ujeli med obiskovalci modnih revij, si poglejte v galeriji.

Magistrski študentje Naravoslovnotehniške fakultete so na predzadnji reviji tedna mode na pisto poslali precejšen del moških kreacij, zato nas je zanimalo kaj o modnih Slovencih menijo obiskovalci.

Finale Fashion Weeka Aquafresh je imel čudovite zaključke tudi na Twitterju.


Da moda ne domuje zgolj na manekenskih pistah, temveč jo je moč najti tudi v našem vsakdanu in na mestnih ulicah, skušajo pokazati in dokazati fotogalerije ulične mode s Street Editorialom. Vabimo vas k ogledu enega od njihovih nedavnih foto ulov

Ulično modo zaključnega večera Fashion Week Aquafresh so zaznamovale kombinacije v črni, svoj pečat so pustili tudi lesketajoči dodatki v odtenkih zlate.


Kako sta zvenela drugi in tretji dan Fashion Weeka Aquafresh? Preverite!


Zaključna modna revija, ki je tudi uradno zaključila tokratni Fashion Week Aquafresh, nas je pustila v precepu: 'Ali je bolje slediti hitrim spremembam v modnem svetu ali ostat zvest svojemu slogu in starim kolekcijam?'

V Kinu Šiška so se na zaključni dan slovenskega modnega tedna predstavili tudi italijanski oblikovalci Bioneuma Natural Fashion, Goodsociety, N2R by Na2rale, Opificio, Retro Cowear in Silenzio Stampa.

S temi besedami je Barbara Sekirnik, ena od članic strokovne žirije, ki je izbrala in nagradila tri kolekcije mladih oblikovalcev, povzela zadnje dejanje študentskih modnih revij aprilskega tedna mode.

Spletni outlet s konceptom, podoba pravega moškega, estetika punka, neotipliva lepota Krasa in unisex. Opis, s katerim bi lahko na kratko povzeli sklepno dejanje aprilskega tedna mode.

Prva modna pripoved zadnjega dne Fashion Weeka Aquafresh je zgodba, ki govori o vsebini, celoti, videzu, stilu in identiteti. Je LETOUT s svojo kolekcijo preprosto spregovoril o iskrenosti kot odrazu dogajanj današnjega trenutka? Demokratizacija

Zadnjega dne Fashion Week Aquafresha se Akultura vrača h koreninam svojih začetkov. Izhodišče kolekcije išče v ideji in estetiki punka. Prek nje ujeto uporništvo je odziv na današnji čas hitrih sprememb, potrošnje in negotovosti. Kolekcija pripov

Zaključni dan mondne srede je Fashion Week Aquafresh v Kinu Šiška zaključila mondna harmonija sinonima za oblikovalstvo blagovne znamke tanja zorn. Kolekcija Tanje Zorn se sprašuje, kje so pri oblačilih meje med moškim in ženskim? Ali so unisex o