Pozabimo Las Vegas, Brooklyn in Berlin ... Prišel je čas, da se položaji na lestvici najbolj zaželenih zamenjajo ... na vrh se vzpenjajo nova 'it' mesta.


Nizozemska supermanekenka Doutzen Kroes (29) in njen mož, didžej Sunnery James, sta drugič postala starša.


Ste že preboleli svojega učitelja joge? Masaže ne delujejo več? Zakaj ne bi do sprostitve prišli po poti, ki jo dobro poznajo manekenke in slavni in ji pravimo meditacija? Če jo izvajate prav, vaš razum ne bo več toneča jadrnica brez vetra v jadr

Vsi poznamo Tino Maze. Naša najuspešnejša smučarka vseh časov je v lanski sezoni dosegla 11 zmag in z 2414 točkami podrla 13 let star rekord Hermana Maierja.

Stopite poletju naproti in ga presenetite s sijajem.


Vsi vemo, da je zaščita pred soncem najboljša preventiva in da sončnih opeklin sploh ne bi smeli 'pridelati', pa vendar se lahko zgodi, da se zaradi podcenjevanja moči sonca vseeno spremenite v kuhanega raka.

"Precej, ja, zelo blizu sem svojim sanjam. Mislim, da tudi zaradi vsega, kar sem v zadnjih letih dosegla v športu ..." je v velikem Elle intervjuju prejšnji mesec povedala Tina Maze.

Strašno nadarjeni, odlično oblečeni, poslovno kreativni in res dobrega videza. Spoznajte modne fante za na Elle plakat.


Luč sveta je ugledal uradni napovednik za težko pričakovani film 50 odtenkov sive.


Spodnje perilo oziroma modrček si želi na plan. Dovolite mu, da se modno razgleda.


Po hollywoodski premieri akcijske pustolovščine Varuhi galaksije so se pojavile govorice, da je Zoe Saldana (36) noseča.


Včasih se zgodi, da se vse postavi na svoje mesto. Sedem žensk smo prosili, da z nami delijo svoje popolne trenutke.


Ob prvem rojstnem dnevu prikupnega princa Georgea so iz britanske kraljeve palače v javnost poslali tri fotografije, na katerih malček skupaj s staršema Williamom in Kate, vojvodo in vojvodinjo Cambriškima, uživa na razstavi metuljev v londonskem

Phoebe Philo sreča normcore.


S Tino delo modnega oblikovalca tokrat spoznavamo z drugačnega zornega kota – kako je biti del oblikovalske ekipe najbolj odmevnih imen mode.


Najboljši čevlji, potiskana svila, torbe in drugi top modni dodatki z razstave italijanskega glamurja v Londonu!


Nežna in preprosta, hkrati pa v sporočilnosti svojih pesmi zelo močna Nana Milčinski je pred kratkim nastopila na festivalu Melodije morja in sonca. Za to priložnost je poleg glasbenega vstopila še v modno sodelovanje, in sicer j

21 let po tem, ko je za Calvin Klein prvič pozirala Kate Moss, se je pred objektiv za isto znamko postavila njena 16-letna polsestra Lottie.


Poleti nas ne grejejo le visoke temperature, ampak predvsem ljubezen. Tega se še kako dobro zavedajo tudi slavni. Najraje pa se v izkazovanju naklonjenosti njihovim najdražjim predajajo bežnim dotikom ustnic. Slavne poljube zvezdnikov, kot so Rih

Podajte se na pot čez nekatere izmed najosupljivejših kotičkov sveta. Predajte se čarobnosti sadov matere narave ali človeške roke v tej zbirki utrinkov, ki segajo od ledenih pokrajin Skandinavije do žarečega sonca Namibijske puščave. Morebiti pa

Ker zlato včasih rado zanese, jo umirite s surovim učinkom belega lanu, zmečkanine in reliefnega tkanja.


Hollywoodski paparaci so v objektive ujeli Jessico Biel, ki je na delo v studie prišla v dolgi vijolični obleki, podobni spalni srajci.