Phoebe Philo sreča normcore.


Spoj rokenrola in romantike – tako je frizer Garren opisal svoj videz za Anno Sui.


Najboljši čevlji, potiskana svila, torbe in drugi top modni dodatki z razstave italijanskega glamurja v Londonu!


Naj preplavijo celotno telo ali le nežno razgibajo delček oblačila.


21 let po tem, ko je za Calvin Klein prvič pozirala Kate Moss, se je pred objektiv za isto znamko postavila njena 16-letna polsestra Lottie.


Za vstop v svet top modelov in najbolje plačanih manekenk ni dovolj lepota, treba je znati izpostaviti svojo drugačnost.


Podajte se na pot čez nekatere izmed najosupljivejših kotičkov sveta. Predajte se čarobnosti sadov matere narave ali človeške roke v tej zbirki utrinkov, ki segajo od ledenih pokrajin Skandinavije do žarečega sonca Namibijske puščave. Morebiti pa

Sanjarim o kristalno čistem morju, toplem pišu vetra in kozarcu, ki se je zaradi ledeno hladne pijače orosil. 


Hollywoodski paparaci so v objektive ujeli Jessico Biel, ki je na delo v studie prišla v dolgi vijolični obleki, podobni spalni srajci.


Vaše novo mini krilo si zasluži zlato polt, naravnega videza, seveda. Sledite našemu vodniku za božanski videz osončenih nog.


Če želite še poudariti eno izmed najbolj zaželenih barv letošnjega poletja, rdečo, bo dovolj, da svoje dolge lase spnete v 'razpadajočo' figo na zatilju.


Zgodba Žive Zidar in Žiga Rangusa je zelo zanimiva, ker sta tudi sama izredno pisana karakterja. Oba umetnika po duši, ki se strastno in profesionalno ukvarjata z glasbo, na drugi strani pa z modo, ki nekako sovp

Ko je ženska v službi glavna, naj bo ledena kraljica ali mati usmiljenja?


Nogometnemu moštvu Nemčije je za zmago na mondialu čestital tudi Hugo Boss, uradni spoznor nemškega nogometnega moštva 2014.


Ženstvena in udarna – to je njen modni ritem.


V tujini jim pravijo culottes, pri nas jo bom pri lektorici še najbolje odnesla s sedemosminskimi hlačami širokega kroja. In, da, priznam, nikoli jih nisem nosila.

Že popoldne smo pravilno ugibali, da je Kim Kardashian v Pariz prispela na povabilo Valentina ...


Ryan Gosling (33) in Eva Mendes (40) pričakujeta otroka, ki naj bi se rodil zelo kmalu, saj je lepa igralka kubanskih korenin menda noseča že sedem mesecev.

Ne glede na to, ali ste naklonjeni preči na sredini glave (Max Mara) ali preči na strani (Kenzo) ali to povsem ignorirate (Gucci, Hervé Léger) ...


V Parizu se nadaljuje teden visoke mode. Po Versaceju, Diorju in drugih velikanih se je predstavila še znamka Chanel pod taktirko Karla Lagerfelda. Na reviji, na kateri je bila med modeli tudi vse bolj iskana članica klana Kardashian Kend

Bilo je le vprašanje časa, kdaj se bo v Parizu med tednom visoke mode pojavila vseprisotna Kim Kardashian


Med najbolj želenimi vabili na pariškem tednu visoke mode je tista za revijo kreacij hiše Dior pod taktirko Rafa Simonsa.