Pri socialnem podjetništvu ne moreš računati samo na donacije države
Vabimo vas, da na novo spletno vprašanje odgovorite na naslovu ( http://www
Enkratna geološka, naravna in kulturna dediščina, ki povezuje 14 občin na skoraj tisoč kvadratnih kilometrih slovenske in avstrijske Koroške. Za popotnike, ki hočejo nekaj drugega.
Pod nazivom čatni najdemo najrazličnejše aromatične omake, ki v osnovi vsebujejo mešanico začimb, zelenjave in/ali sadja. Jed izvira iz Indije, a se je v času britanskega kolonialnega osvajanja razširila v sosednje južnoazijske države in na evropsko
Rusi vodko pijejo na dušek, en deciliter do dna, tudi ob obrokih hrane. Drugod jo običajno pijejo mešano z drugimi pijačami, saj se uporablja za pripravo različnih koktajlov, najbolj znani so bloody mary, vodkatini, salvatore, salty dog, cherry vodk
Če se ob koncih tedna v večernih urah sprehajate po ulicah Gornjega grada, ne mislite, da imate privide. Saj takrat liki iz zgodovine Zagreba oživijo. Spregovorite besedo ali dve z Vatroslavom Lisinskim ali Ljudevitom Gajem.
CV je zbirka dejstev, ki služijo kot argumenti, zakaj ste primerni za neko mesto, prerešetajte ga in za vsako besedo posebej razmislite, ali je nujno, da jo uporabite.
Če želi največja ciprska banka ostati kapitalsko ustrezna, bi za polovično pokritost slabih terjatev z oslabitvami potrebovala 2,2, za polno pa kar 9,4 milijarde evrov svežega kapitala.
Podjetje Animacel z matičnimi celicami uspešno zdravi sklepe psov in konj. Takih podjetij je na svetu le pet. Ker je slovenski trg postal premajhen, se pospešeno širijo v tujino, začenši z Avstrijo.
Štiri zgodbe o preprostih podjetniških idejah, ki so preživele
Podjetje Radeče papir Italia je od nedavnega v lasti goriške skupine KB 1909. Kaj ima italijanska družba skupnega s slovenskim Radeče papirjem, ki je od aprila 2012 v stečaju, večino njenega premoženja pa je iz stečaja letos kupil arabski sklad Emka
Ali trg dela res prebudimo s petimi tisočaki za odprtje delovnega mesta?
Subvencije niso rešitev, so bolj kruto kot dobrodelno dejanje.
Ali Miro Cerar res želi, da bi banke njegove prihranke naložile v podjetja na robu stečaja?
Dolina reke Koritnice, ki izvira v zatrepu pod Mangartom, je znana kot dolina stotih slapov. Potem ko se ji pod Logom pridruži potok Možnica, se v Bovški kotlini izliva v Sočo.
Kako so svoj dolg zmanjšala nekatera manjša in kako nekatera večja slovenska podjetja

Uprava holdinga ACH je dobila dodatne tri mesece časa za podpis sporazuma o finančnem prestruktiranju. Prvotno je bilo predvideno, da mora biti sporazum sklenjen do 20. avgusta.
POS Elektronček je lani prihodke povečal za 25 odstotkov, zdaj stavijo na mobilne blagajne z operacijskim sistemom Android
Težav z likvidnostjo proračun nima, porabniki pa porabijo vse, kar dobijo