Fotografi so med množico slavnih, ki so se zabavali na nedavnem glasbenem festivalu Coachella, zasačili tudi 21-letno Frances Bean Cobain, hčerko Courtney Love in Kurta Cobaina, in njenega zaroče

Na nedavnem slovenskem Fashion weeku Aquafresh se je nekdanja televizijska voditeljica Saša Einsiedler pojavila v družbi z javnosti nepoznanim spremljevalcem.


Dobri dve leti bo, odkar so se v šovu X Factor predstavili fantje zdajšnje skupine In&Out. Kljub vsem napovedim, da ne bodo zdržali dolgo, so vztrajali in nedavno izdali celo svoj prvenec, album z naslovom Vihar. A na zadnjih

Pred kratkim so 40-letno Heidi Klum in 27-letnega Vita Schnabla ujeli med poljubljanjem v nekem newyorškem nočnem klubu, zdaj pa so na dan že prišle romantične fotografije s skupnega dopusta v Mehiki.


Bora Đorđević, vodja skupine Riblja Čorba, se je pred kratkim ločil od 28 let mlajše soproge Aleksandre in hitro našel novo izbranko.


Zaželena in priljubljena modna oblikovalka Nina Šušnjara vso svojo energijo že nekaj časa usmerja v tujino, zato ni čudno, da je obiskala mesto, ki jo vsakič znova navdihuje. V New Yorku, kamor je odšla tako zasebno kot tudi posl

Slovenka pevska diva Helena Blagne ni osvojila le vseh pevskih odrov, zdaj se je podala še v modni svet.


 Toliko nejasnosti in ugibanj, kot jih je povzročil v zadnjem tednu, jih Werner ni že lep čas. Potem ko je revija Lea objavila njegove načrte za naskok na nemško govoreči glasbeni trg, so minuli teden na dan priromale fotografije paparaca, ki ga

Med velikonočnimi prazniki smo dobili tudi novo miss športa. Lenta najlepše športnice je tokrat pripadla 22-letni Uršuli Tomažič iz Radelj ob Dravi.


Že kar nekaj mesecev je od tega, odkar se je v Beograd prselila Novina modna mrha Manja Plešnar, ki je Ljubljano zapustila zaradi ljubezni.


Jože Potrebuješ ustanovni član in vodja vseslovensko priljubljene skupine Čuki rad obišče slovensko obalo.


Fredi Miler je risal nasmehe na naše obraze dolgo dolgo časa. S svojim iskrenim pristopom in neprekosljivim imidžem je Slovencem odprl srca in nastopal vsepovsod, zdaj pa je situacija popolnoma drugačna. Fredi težko živi.


Mednarodno nagrajen čarodej Sam Sebastian je znova pometel s konkurenco in na Hrvaškem osvojil veliki čarovniški grand prix. Sam Sebastian je priljubljen tako pri velikih kot pri najmlajših, za katere ustvarja čarovniške iluzije.

Čeprav pisateljica in publicistka Vesna Milek večkrat daje občutek, da kot velika intelektualka večino časa preživi za knjigami ali v bohemskih lokalih, ga sama najraje nameni svojemu sinu Aleksandru.


Gašper Rifelj je preteklo leto presenetil z odličnim glasbenim spotom, v katerem je zaigrala tudi Angelca Likovič. Mladi pevec svojih oboževalk ne preseneča samo z dobrim glasom, ampak tudi s stasom.


Očarljiva dobrotnica Ana Lukner, ustanoviteljica Anine zvezdice, se je pred kratkim vrnila iz sončne Kalifornije, kamor se je odpravila na ponovno povabilo tamkajšnjih univerz in Rotary klubov.


Maneken in TV-voditelj David Urankar je adrenalinski odvisnež, ki se je odločil, da si življenje popestri z vožnjo z Darkom Peljhanom, enim najboljših slovenskih reli voznikov.


Priljubljeni voditelj in igralec Lado Bizovičar je pred dnevi šokiral s ponovnim in zelo urgentnim obiskom infekcijske klinike v Ljubljani. Lado je namreč zbolel za hudo obliko malarije, kar pa ni bilo prvič. 


Postavni Prekmurec Mišo Kontrec, ki smo ga lahko spremljali v glasbeni zasedbi Langa in v televizijskem šovu Big Brother slavnih, je pred nekaj več kot mesecem postal znova oče.


Pred kratkim je pred začetkom tekme italijanske nogometne lige med Sampdorio in Interjem je prišlo do neobičajne situacije.


Filip Flisar je za en dan poskusil, kakšno je življenje na invalidskem vozičku. 


Na radiu Center v teh dneh izvajajo akcijo Keš klic, v kateri naključno kličejo ljudi in če se ti javijo s pravilnim geslom, dobijo 1000 evrov. A ko sta Ana Praznik in Štefko Bratkovič poklicala Delovo osebnost l