Član fantovske skupine Backstreet Boys, ki je nekoč zatrjeval, da se nikoli ne bo oženil, je v kalifornijski Santa Barbari svojo zaročenko Lauren Kitt vendarle popeljal pred oltar.


Minuli konec tedna je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal prestižni mednarodni plesni turnir Ljubljana Open 2014 v standardnih in latinskoameriških plesih.


Zadnji dan aprilskega tedna mode je modna mrha Manja Plešnar večinoma uživala v domislenih stajlingih, s katerimi so postregli obliskovalci. Seveda pa tudi tokrat ni šlo brez takih, ki so si prislužili modni minus. Preberite, kdo

Amanda Bynes je lani časopisne stolpce polnila s svojim razuzdanim vedenjem. Končalo se je tako, da so jo odpeljali na prisilno zdravljenje v psihiatrično bolnišnico, kjer so ji diagnosticirali bipolarno motnjo in shizofrenijo.

Raper Zlatko se je popolnoma raznežil, saj na svoj Facebook profil v zadnjem času objavlja samo še ljubke fotografije svojih hčerkic.


Bodoči kralj Velike Britanije princ George je s svojimi starši, 31-letnim princem Williamom in 32-letno vojvodinjo Kate Middleton, pripotoval na nekajtedenski službeni obisk Avstralije in Nove Ze

Po zadnjem sklopu večernih modnih revij aprilskega Fashion Weeka je sledila samo še zabava. Tudi tokrat so se modnega dogodka udeležili številni znani obrazi. Preverite, koga smo ujeli!


Nekatere ženske imajo res srečo, ko gre za videz. Med temi srečnicami je tudi igralka Thandie Newton, ki je le mesec dni po porodu pokazala vitko linijo.


Priljubljena voditeljica Polona Požgan, ki trenutno navdušuje z monokomedijo Alfa Samica, je, preden je premierno stopila na oder, s prijateljicami pobegnila v New York, kjer si je nabrala moči za nastope. Po vzoru Seksa v mestu

Na drugem večeru letošnjega tedna mode je modna mrha Manja Plešnar pluse in minuse podelila Lorelli Flego, Sabini Remar, vizažistu Luku, Aidi Smajić in Katarini Benček.


Eden od dogodkov, ki ga ne gre zamuditi je teden mode, ki vsakič znova postreže z nekaterimi nepozabnimi modnimi kolekcijami naših in tujih modnih oblikovalcev. Tudi zato je Fashion Week izredno priljubljeno zbirališče znanih. V fotogaleriji prev

Finalisti projekta Mister Slovenije 2014 so bili ponovno aktivni. Tokrat so se zbrali na štajerskem koncu, v Penzionu Kračun, kjer so bili tri dni deležni kreativnih delavnic, predavanj, fotografiranj in snemanj.


Nekdanja Playboyeva lepotica Nataša Kirn, ki s svojo ekipo že nestrpno pričakuje poletne dni, ko bo z drugo Parado bikink na slovenski obali poskušala podreti Guinnessov rekord, poslovno ne počiva, ampak veselo sestankuje ter nab

Simpatična radijka z obalnega radia Capris, Lara Pirc, si rada vzame čas za svoje prijatelje ter se z njimi odpravi na kosilo.


V prestolnici je zaživel Fashion Week Aquafresh, zato ima naša modna mrha Manja Plešnar polne roke dela, saj se tega priljubljenega dogodka vsako leto udeležijo številni znani. Manja je petim podelila modne pluse

Radijskega voditelja Tomaža Klepača, ki ga lahko spremljate v zabavnem šovu Znan obraz ima svoj glas, smo zaslišali v naši rubriki 10 na hitro.


Na sončno torkovo popoldne smo v trgovini Müller v ljubljanskem BTC-ju srečali lepo igralko. Hitro je nakupila vse potrebno, nato pa že odbrzela proti parkirišču.


V svoje življenje je televizijske kamere spustil tudi pevec skupine In&Out Tim Kores. Pokazal je, da ima super odnos z očetom Slavkom, ki ob sinu tudi nastopi v oddaji Sladko življenje.


Ena od najbolj cenjenih in priljubljenih hrvaških glasbenic obeležuje že 20-letnico svojega ustvarjanja. Svet pa jo je – če ne prej – gotovo opazil leta 2012, ko je s skladbo Nebo Hrvaško zastopala na Eurosongu v Azerbajdžanu.


Kralj slovenske glasbene scene je rad dobrodelen. Tako bo tudi na velikonočnem koncertu 20. aprila v Festivalni dvorani Bled.


Medijski obraz iz resničnostnega šova Ljubezen na deželi, vinar iz Goriških brd, ki je že nekaj mesecev vroče zaljubljen v svoje dekle Nino Bratovž, hčerko kuharskega mojstra Janeza Bratovža, na svojem v

Da ljubezen res ne pozna meja, dokazuje tudi ljubezenska puščica, ki je zadela Novino modno mrho Manjo Plešnar.