Pevka Christine, voditeljica Pia Pustovrh in organizatorka izbora Mister Slovenije Nina Uršič so na finalni prireditvi omenjenega izbora za leto 2014 blestele.


Obalna radijca Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič sta se po dolgih letih profesionalnega dela na obalnem radiu Capris odločila, da najbolj poslušan radio na slovenski obali zapustita čez noč.


Pod modni drobnogled je tokrat modna mrha Manja plešnar vzela modno oblikovalko Nino Šušnjara in glasbenika Igorja Misdarisa. Je treba povedati, kdo je pristal v modnem pogrebu?


'Golemu kuharju' Jamieju Oliverju so sanitarni inšpektorji pred kratkim zaprli mesnico v Londonu, ker so ocenili, da je stanje v njej nevarno za zdravje, saj so med drugim našli plesen in mišje iztrebke na mesoreznicah.


Tega, da si oboževalci Jelene Karleuša tetovirajo njeno ime, podobo ali verze pesmi na roke, hrbet, prsi in druge dele telesa, smo že vajeni, tetoviran penis pa je nekaj povsem novega.


Iva Krajnc in Aljoša Bagola sta si prvič po rojstvu hčerke Sofije privoščila večer v dvoje.


Kourtney Kardashian, zvezdnica družinskega resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian, in njen partner Scott Disick, sta v veselem pričakovanju svojega tretjega otroka.


Letošnja podelitev Viktorjev je privabila trumo znanih Slovenk in Slovencev, še posebej pa nas je razveselilo to, da so številni s seboj pripeljali tudi boljše polovice. V fotogaleriji poglejte, koga je v objektiv ujel naš fotograf Sašo Radej.

Dokaz, da ustvarjalci konkurenčnih televizijskih hiš niso vedno na nasprotnih bregovih, sta tudi novinarja Ana Turk in Igor Krmelj, ki ju poleg ljubezni do novinarstva druži tudi ljubezen drug do drugega in do nj

Sobotne vremenske napovedi na Planet TV ostajajo zvezdniške, tokrat tudi dobesedno, saj jo je tokrat vodila igralka Zvezdana Mlakar.


Igralka Nicole Kidman(46) in Keith Urban (46) se v zadnjem času pogosto prepirata in sta veliko ločena zaradi dela. To pa spravlja Nicole v slabo voljo in depresijo.


Boj z eno najbolj zahrbtnih bolezni je danes izgubil priznani modni oblikovalec Zoran Garevski. Umrl je v 43. letu starosti.


Pred nekaj dnevi je George Clooney (53) pripravil veliko presenečenje za zaročenko Amal Alamuddin (36).


Miss Universe Slovenije 2010 Marika Savšek je pred dvema mesecema prvič postala mamica. Z njo smo se pogovarjali že med nosečnostjo, ko nam je zaupala, da po prvih nekaj mesecih v tem tako uživa, da bi lahko ostala noseča še vsaj

Na Planet TV se je zaključil resničnostni šov Naša generacija. Tekmovalka, ki je osvojila največ zlatih kroglic, je bila Kim, ki nam je zaupala, zakaj bo porabila osvojeno denarno nagrado - 15.000 evrov.


Večna 'prva dama' nacionalne televizije Miša Molk je vedno veljala za zelo iskreno, zato tudi preteklo nedeljo ni presenetila z izjavo na svojem profilu na Facebooku, kjer je iskreno pohvalila oddajo na konkurenčni televiziji.

Jason Bateman si je za svojo družinico omislil simpatično domovanje, zgrajeno leta 1938. Sam pravi, da ne mara preveč moderne arhitekture in da se je v hišo zaljubil na prvi pogled. Tudi soprogi je bila takoj všeč in kupila sta j

Sin Angeline Jolie (38) in Brada Pitta (50) Maddox (12) je zaljubljen. Všeč mu je deklica, s katero je obiskoval elitno šolo.


V Mariboru so podelili priznanja na področju medijev in popularne kulture. Prireditev je povezoval Tadej Toš, ki je viktorje vodil že leta 2009, podelili pa so 13 kipcev.


Val 202 pod znamko Dan 202 v četrtek, 12. junija, v Križankah nadaljuje tradicijo kakovostnih koncertov domačih izvajalcev.


Že nocoj, TOČNO ob 21.00, bo v Križankah koncert ob 30. obletnici ene največjih pop rock skupin z območja nekdanje skupne države, skupine Bajaga & Instruktori.


Jerneju Tozonu zadnje čase srce hitreje bije, a za koga?