Lucha Gonzaleza, argentinskega vezista Marseilla, so oropali. Zamaskirani tatovi so Gonzalezu ukradli luksuzni avtomobil in kreditne kartice, nogometaš in njegova žena pa sta ostala nepoškodovana.
"Bolj atraktivnega, a tudi težkega tekmeca ne bi mogli dobiti, a mislim, da se lahko kosamo z vsakim," o četrtfinalnem dvoboju z Realom pove trener Tottenhama. Lahko ne bo niti Barceloni.
V Zagrebu je 28-letni moški ubil 41-letnika in lažje ranil 29-letnega moškega. Kaj je vzrok za umor, še ni znano.
Po prvi seriji četrti, na koncu 16. Zavoljo padca po doskoku. Vseeno Robert Kranjec ni bil pretirano razočaran. Kljub rahlim bolečinam sobotna ekipna tekma zanj ni vprašljiva.
Luskavica. Farmacevt za vsakega pacienta, popisanega v registru, plača 4.500 evrov.
Maksi obleka je odlična za preživljanje poletnih dni. Pri izbiri pazite, da ne bo predolga – obleka mora segati do narta in ga prekrivati, a se ne sme dotikati tal.
Na Kosovo za šest mesecev odhaja 23. kontingent 320 pripadnikov in pripadnic iz različnih enot Slovenske vojske. Naloge na Kosovu bodo prevzeli konec meseca.
Ryan Phillippe je menda svojemu nekdanjemu dekletu predlagal, naj naredi splav.
Na ljubljanskem sodišču so danes začeli soditi blogerju Mitji Kunstlju.
Letošnji stresni testi za evropske banke bodo precej strožji od lanskih, na katerih se je NLB uvrstila na sam rep lestvice. Katere slovenske banke bodo testirane, še ni uradno znano.
V nedeljo, 27. marca, se bo v Sežano zgrnila množica tekačev, ki jo bo tja zvabil Mali kraški maraton. Nagrajenca Žurnalovega kviza sta Milan Komar in Milka Rakić.
V soboto se bo začela končnica košarkarske lige Telemach za prvaka. Glavna favorita za naslov sta seveda Union Olimpija in Krka. Zdovc je bil jasen: "Naš cilj je seveda prvo mesto."
Dvorano v Stožicah so v četrtek zvečer zasedli najbolj atraktivni "freeriderji" na svetu, ki so bolj znani pod imenom Masters of Dirt. Tam je bil tudi zurnal24.si. Več pa v galeriji in videu.
V soboto, 19. marca, bodo temelje Ambasade Gavioli rahljali The Shapeshifters, Harry Romero, Sandy Rivero in Danism. Tokratne plesne norije se bo brezplačno udeležilo sedem srečnežev.
V Jemnu je predsednik Saleh razglasil izredne razmere, v Siriji pa je prišlo do spopadov med protestniki in varnostnimi silami.
Pet Slovencev v finalu prve planiške tekme, a brez pike na i. Robert Kranjec je v finalu padel in s četrtega mesta nazadoval na končno 16. Svoje 35. zmage v karieri se je vesell Gregor Schlierenzauer.
Ubil je enajstletnega dečka, zdaj pa od države zahteva 10 tisoč evrov odškodnine.
Avtomobilski goljuf. Soboški policisti zaradi več goljufij pri nakupih rabljenih avtomobilov obravnavajo 50-letnega domačina.
Tina Maze je poskrbela za nov izejemen uspeh. S prvo slalomsko zmago (!) na finalu v Lenzerheideju je kot prva Slovenka osvojila tretje mesto v skupnem seštevku in dokončno premagala Elisabeth Görgl.
Felix Magath je bil med brezposelnimi le nekaj dni, saj jo po odpovedi pri Schalkeju zelo hitro dobil novo delo pri Wolfsburugu, s katerim je leta 2009 osvojil Bundesligo.
Bom kdaj srečna v življenju?
Živim dvojno življenje. Kdaj se ga bom rešila? Koga bom izbrala?